Masz pytanie? Dzwoń: 660 698 294 (godz. 9.00 -18.00, oprócz niedziel)

Hybrydowy Kurs Na Kierownika Wypoczynku

Kurs realizowany przez internet – nie będziesz musiał prawie wychodzić z domu!

  • A
  • A
  • A

Polityka prywatności

Ochrona danych Zapewniamy ochronę wszystkich danych osobowych, jakie zostały pozyskane w wyniku prowadzonej działalności handlowej i zgodnie z obowiązującym prawem (Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, oraz jej późniejsze zmiany) informuje, że administratorem danych jest:

 

Centrum Kształcenia Agat

Waldemar Ałdaś

ul. Wiśniowa 26

67-200 Głogów

 

1. Zasady ogólne

Korzystają, z Platformy Edukacyjnej akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności. Zastrzegam sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdą osobę korzystająca z Platformy Edukacyjnej obowiązuje aktualna Polityka Prywatności. Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/użytkowników Platformy Edukacyjnej.Jeśli nie zgadzasz się z Polityka Prywatności, proszę nie korzystać z Platformy Edukacyjnej.

 

2. Dane osobowe

W czasie korzystania z Platformy Edukacyjnej możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza, lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony to w większości przypadków imię i adres e-mail. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

 

3. Niezapowiedziane wiadomości

Zastrzegam sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe uzyskam dzięki działalności związanej z Platformą Edukacyjną. Pod tym określeniem rozumiem informacje odnoszące się bezpośrednio do Platformy Edukacyjnej (np. nowe wykłady,) nie komercyjne listy.

 

4. Jawne dane osobowe

Dane osobowe podane przy okazji wysyłania komentarzy na czacie, są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Nie mam możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

 

5. Cookies (Ciasteczka)

Platforma Edukacyjna wykorzystuje cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

 

6. Partnerzy

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są na stronach Platformą Edukacyjną

Zapisz się wstępnie na kurs

Do niczego to nie zobowiązuje

Dostaniesz od nas więcej informacji.

 










 

 

Zobacz naszą politykę prywatności

Autorzy kursu

Arkadiusz Kuranowski
Absolwent Wyższej Szkoły Informatyki Stosowanej i Zarządzania. Obecnie pracownik Korpusu Służby Cywilnej w administracji rządowej. Od lat związany z ruchem harcerskim. Autor książki „Przewodnik kierownika placówki wypoczynku dla dzieci i młodzieży”. Pomysłodawca i organizator Praskiej Ligi Piłki Halowej oraz inicjator Ogólnopolskich Mistrzostw Pływackich ZHR i Ogólnopolskich Zawodów w Ratownictwie Wodnym ZHR oraz wielu innych imprez sportowych i kulturalnych.

Waldemar Ałdaś

Absolwent Politechniki Wrocławskiej. Instruktor harcerski, nauczyciel. Praktyk, wychowca, komendant obozów. Założyciel biura podróży Wizja.

Iwona Ałdaś

Absolwentka Uniwersytetu Zielonogórskiego w zakresie sztuk plastycznych oraz studiów podyplomowych z zarządzania oświatą w Dolnośląskiej Szkole Wyższej we Wrocławiu. Nauczyciel i wychowawca z 22 letnim stażem zawodowym, instruktor harcerski.

Egzaminatorzy

Newsletter

Jeśli chcesz otrzymywać ciekawe oferty pracy, zostaw swojego e-maila.

Blog

Opiekun na kolonii a niepełnosprawność dzieci

Jakie kwalifikacje powinien mieć opiekun na koloniach, jeżeli jeden z uczestników jest dzieckiem z niepełnosprawnością intelektualną w stopniu lekkim?

Czytaj więcej >

Instruktor sportu a wychowawca wypoczynku

Czy osoba z uprawnieniami instruktora sportu może pełnić funkcję wychowawcy na obozie sportowym lub kolonii?

Czytaj więcej >

Bezpieczny autobus

Ważne porady jak zapewnić dzieciom bezpieczne wakacje. Nie pozwól by twoje dziecko było ranne, zginęło, lub stało się ofiarą przestępstwa!

Czytaj więcej >

Biblioteka Akademii Kierownika

Czy posiadacie odpowiednią zgodę Kuratorium Oświaty?

Nasz kurs jest w pełni legalny.

Możesz sprawdzić te informację bezpośrednio na stronie Kuratorium Oświaty we Wrocławiu lub dzwoniąc do Dyrektora Wydziału Rozwoju Edukacji Małgorzaty Sandeckiej – tel. 71 340 63 51